trage vlucht voor duiven de vechtvogels

Zaterdag 28 juli stond voor de duiven van de leden van PV De Vechtvogels uit Dalfsen de jonge duivenvlucht vanuit het Belgische Sint Truiden over een afstand van 205 km. op het programma.

De weersomstandigheden waren van dien aard dat de 332 duiven van de 10 liefhebbers pas ’s middags om 15.15 uur konden worden gelost. Het werd dan ook een trage vlucht met snelheden van rond de 70 km per uur en veel duiven die tijdens het afklokken hun hok nog niet hadden weten terug te vinden.

Gerrit Kruitbosch klokte om 18.06 uur zijn eerste duif en was opnieuw de snelste in Dalfsen en wel met dezelfde duif die ook vorige week nr. 1 was. Gerrit Meijer plaats 2,3,4,8 en 9, Herman Strikkers plaats 5 en 6, Combinatie Keizer plaats 7, Jan & Marc Pannen plaats 10, Combinatie Kramer plaats 11, jeugdlid Luc Klumper plaats 26, Nico Klumper plaats 41, Combinatie Koggel plaats 46 en Marc Geissler plaats 85.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.