topruiters naar jumping de driehoek

De familie Schuttert organiseert van 2 tot en met 5 augustus op hun paardenbedrijf in Stegeren (Ommen-Noord) ‘Jumping De Driehoek’ . Dit een gratis publieksevenement waar professionele paardenspringsport en gezelligheid voor ouders en hun kinderen hand in hand gaan.

Het programma op zaterdag 4 en zondag 5 augustus is een echte dag uit. In de springpiste wordt door de nationale springtop gestreden om het Kampioenschap van Stegeren en de Grote Prijs van Salland. Grote namen als Jeroen Dubbeldam, Angelique Hoorn en Ben Schröder hebben zich ingeschreven. En uiteraard verschijnen de thuis rijdende Hendrik Jan en Frank Schuttert aan de start.

Op zondagmiddag wordt ook de finale van de Pavo/Silfit Masterclass verreden, een promotie-competitie voor tuigpaarden. Vier dagen springsport op een toplocatie, op fietsafstand van Ommen en Dedemsvaart, omringt door een verscheidenheid aan activiteiten in het ruim opgezette strodorp. Voor de jonge bezoekers wordt de Kids Paddock ingericht met zandbak, springkussen en gratis ponyrijden op zondag.

Jumping De Driehoek wordt voor de derde keer georganiseerd op het paardenbedrijf De Driehoekhoeve in Stegeren (Ommen-Noord), Ondersloot-Zuid 1a. Toegang is gratis. Meer informatie en het volledige programma op www.jumpingdedriehoek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.