top adviescentrum rabobank bereikt

Het hoogste punt van het adviescentrum Heemserhoek van Rabobank Vaart en Vechtstreek in Hardenberg is bereikt. Vrijdag 13 juli werd de vlag geplaatst.

De bouw die ruim vier maanden geleden gestart is, gaat voorspoedig. Mede dankzij een goede samenwerking tussen Bouwbedrijf Zweers, Van Dijk Bouw en Otterman Techniek is het pand op de hoek N34-Haarweg, ter hoogte van de afslag Hardenberg, medio 2013 gereed. Volgens traditie bij het bereiken van het hoogste punt in de bouw vierden de vaklieden dat moment met ‘Pannenbier’.

Op 8 maart 2012 werd de eerste paal geslagen door één van de oudste en één van de jongste leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Hiermee werd het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe adviescentrum in Hardenberg. Het adviescentrum biedt onderdak aan circa 140 mensen. Het Rabobank kantoor aan De Spinde in het centrum van Hardenberg blijft gewoon bestaan.

Rabobank heeft volgens eigen zeggen duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het nieuwe pand wordt dan ook gebouwd volgens het energielabel GreenCalc+ klasse A. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en energievoorziening. Zo wordt water opgeslagen voor verwarmen en koelen en krijgt het dak zonnepanelen.

Voor actuele foto’s van de bouw kijk op www.rabobank.nl/heemserhoek. Hier kan ook een contactformulier worden ingevuld voor vragen of opmerkingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.