Home / archiefcentraal / toekomstig glasvezelabonnee wint tv

toekomstig glasvezelabonnee wint tv

In Ommen loopt een vraagbundeling voor glasvezel. Inwoners van de gemeente Ommen kunnen zich tot 9 september aanmelden voor een glasvezelabonnement bij één van de providers. Bij de provider Concepts werd in het kader van hun Vroege Vogelactie onder alle inschrijvingen tussen 18 juni en 15 juli een 40” Samsung full HD LED televisie verloot.

Op dinsdag 17 juli werd bij het lokale verkooppunt EP:Ommen door de eigenaar Martijn Kroes in Ommen een Full HD LED televisie aan mevrouw Gerrits uitgereikt. Mevrouw Gerrits koos voor een alles-in-1 50 Mbps abonnement van Concepts. Zij geeft daarover aan: ”Ik heb gekozen voor glasvezel omdat ik naar een hogere internetsnelheid en naar een betere beeldkwaliteit wil voor televisie. Ik ben bij Concepts uitgekomen vanwege de aantrekkelijke pakketprijs en omdat ik zelf al een router heb.”

EP:Ommen wenst mevrouw Gerrits veel plezier met haar prijs en verwelkomen haar van harte als nieuwe abonnee van Concepts glasvezel.

Ommen wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk bij een deelname van 30 procent. Aanmelden kan nog tot 9 september. Kijk voor meer informatie en acties op www.concepts.nl/ommen

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.