Home / archiefcentraal / tempelmantoernooi bij sv nieuwleusen

tempelmantoernooi bij sv nieuwleusen

De deelnemende teams zijn Olympia ’28 uit Hassels, O.Z.C. uit Ommen, A.S.C. ’62 uit Dalfsen en S.V. Nieuwleusen zelf. Er wordt op twee momenten tegen elkaar gespeeld. Een gewonnen wedstrijd levert drie punten op, een gelijkspel twee punten en verlies één punt. Ook krijgen de teams per doelpunt een punt met een maximum van drie per wedstrijd. Na de twee speelrondes zal het elftal met de meeste punten er met de 1e prijs van door gaan.

Dinsdag 7 augustus speelt op veld 1 S.V. Nieuwleusen tegen buurman A.S.C. ’62 en op veld 2 O.Z.C. tegen Olympia ’28. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Zaterdag 11 augustus speelt op veld 1 S.V. Nieuwleusen tegen Olympia ’28 en op veld 2 O.Z.C. tegen A.S.C. ’62. Deze wedstrijden zullen beginnen om 14:30 uur. Aansluitend volgt in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen de prijsuitreiking.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.