svd f league sluit seizoen gezellig af

In de F-League maken de spelers kennis met de basisprincipes van het voetballen. Op woensdag krijgen ze al wat technische tips en wordt een begin gemaakt met gericht naar een ander schieten, terwijl op zaterdag thuis altijd een onderling toernooitje wordt gespeeld met de aanwezige spelers. Door zoveel mogelijk vier tegen vier te spelen, krijgen de jongens veelvuldig de bal en maakt hun deelname al vanaf het eerste moment het verschil op het veld. Iedereen telt mee.

Na de zomervakantie gaat de F-League weer verder. Wie zin heeft om een keer mee te doen, is van harte welkom. Voor meer informatie kijk je op www.svdalfsen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.