Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen 1 speelt thuis op open dag

sv nieuwleusen 1 speelt thuis op open dag

Het eerste elftal van SV Nieuwleusen speelt tijdens de Open Dag op 1 september thuis tegen het gepromoveerde Hulzense Boys. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Een week later, tijdens het Oranjefeest in Nieuwleusen, speelt het team uit bij Vroomshoopse Boys.

Naast het eerste elftal spelen ook het tweede elftal – dat afgelopen seizoen nacompetite speelde voor een plaats in de eerste klasse – Dames 1 in categorie A van het veldvoetbal.

Ook de jeugd van S.V. Nieuwleusen acteert op een behoorlijk hoog niveau. Dat is één van de redenen dat ouders hun kinderen voor S.V. Nieuwleusen laten kiezen. Zelfs regionale voetballers melden zich tegenwoordig aan bij S.V. Nieuwleusen. A1, C1 en D1 spelen in de eerste klasse en zowel E1 als F1 spelen op Hoofdklasse-niveau.

Ook de diverse reserve jeugdteams spelen op een behoorlijk competitieniveau. Erg leuk voor een club als S.V. Nieuwleusen die hard blijft groeien.

De indeling voor de categorie B (senioren en jeugd) volgt later. In deze categorie spelen ook de prestatiegerichte teams S.V. Nieuwleusen 3 en het B1 junioren elftal. Deze teams voetballen voor promotie naar de A categorie. Maar ook de overige, meest recreatieve, teams spelen in deze categorie B. Naast sportieve inzet staat gezelligheid voor deze teams voorop. Voor elke voetballer of voetbalster is er binnen de zaterdagvoetbalvereniging S.V. Nieuwleusen een passend voetbalniveau beschikbaar.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.