Home / archiefcentraal / stone rock festival stuk professioneler

stone rock festival stuk professioneler

Vorig jaar bestond Stone Rock uit een omgebouwde vrachtwagentrailer die diende als podium met drie bands. Dit jaar zal het een compleet ander verhaal zijn. In het weiland aan de Stationsweg te Dalfsen (naast het NS-station) staan nu twee professionele podia die door veertien bands betreden zullen worden.

Daarnaast gaat alles op het evenement een stapje hoger qua kwaliteit. Bijvoorbeeld eten op het terrein wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt door de Timp en de Dutch Grill Store die onder andere ook de catering op festivals zoals de Zwarte Cross verzorgen. Daarnaast wordt het de bezoekers nog makkelijker gemaakt door een tweede bar, nog dichter bij het podium zodat de bezoeker met minimale inspanning zijn of haar drankje kan halen.

Stone Rock stond afgelopen jaren bekend om het slechte weer dat telkens weer terug kwam. Zoals het er nu naar uitziet, zal het dit jaar eindelijk eens stralend weer zijn. Maar wees gerust, in geval van slecht weer heeft de organisatie voor iedere bezoeker een gratis regenponcho. Dus er kan sowieso gerockt worden, weer of geen weer.

Stone Rock wordt een groot feest met punk-, funk-, orgel-, blues-, folk- en natuurlijk oldschool rock ’n roll. Ga voor meer informatie en het complete programma naar www.stonerock.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.