Home / archiefcentraal / spelweek ommen gaat de boer op

spelweek ommen gaat de boer op

Nog een paar dagen en dan is ook in Ommen de zomervakantie begonnen voor de scholen. Natuurlijk heeft iedereen hier zin in, of je nu ver weg gaat of thuis blijft. Ook dit jaar is er een spelweek in Ommen. Van 27 tot en met 31 augustus wordt op het veld naast de carrousel weer druk getimmerd, gespeeld en gezongen tijdens de spelweek.

Als thema is dit jaar gekozen voor boerderij. Vanaf februari zijn de negen teamleden druk met het voorbereiden van deze gezellige week, waar elk jaar toch ruim driehonderd kinderen onder begeleiding van bijna honderd vrijwilligers aan deelnemen.

Tijdens de voorverkoop is het mogelijk om voor 13 euro een weekkaart te kopen bij Sportrijk fit en gezond, Nieuwelandstraat 12, kijk voor de openingstijden op de site: www.sportrijk.nl (van 27 juli tot en met 24 augustus).

Op zaterdag 25 augustus zit de spelweek van 12.30 tot 14.30 uur bij de muziekkoepel op de markt om kaarten te verkopen. Dagkaarten kunnen alleen tijdens de spelweek gekocht worden. Een weekkaart kost tijdens de spelweek 15 euro voor een dagkaart wordt 4 euro gerekend.

Voor de begeleiding van de kinderen en leiding is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website. Voor de maatschappelijke stage zijn er nog zes plekken. Aanmelden daarvoor kan via stage@spelweek-ommen.nl

www.spelweek-ommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.