Home / archiefcentraal / speciale zomermodeshow in hardenberg

speciale zomermodeshow in hardenberg

De Saxenburgh Groep hield woensdagavond 4 juli in nauwe samenwerking met enkele modeboutiques in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg een speciale zomermodeshow voor vrouwen met een borstprothese. Je mooi voelen en je lichaam laten zien ligt voor vrouwen met een borstprothese niet voor de hand. Zeker nu het zomer wordt en de kleding ‘bloter’, kan het voor deze vrouwen heel plezierig zijn om te zien wat er met lingerie, topjes en badkleding mogelijk is.

Marja Jagers Op Akkerhuis, een van de chirurgen, opende de show. “Gezond voelen gaat over zoveel meer dan medische zorg. Deze modeshow is daar een mooi voorbeeld van. Ik voel me best een beetje trots dat collega’s deze show samen met onder anderen Betty van den Berg en Alida Kikkert hebben opgezet.”

De gangen van de polikliniek bleken het heel goed te doen als catwalk voor de ervaringsdeskundige modellen die als volleerde mannequins in de vrouwelijke kledingstukken liepen. De vrolijke jurkjes en mooie lingerie van BB Care Boutique in Zuidwolde en de Aftercare Boutique in Nieuw-Dordrecht leidden tot enthousiaste reacties.

De meer dan 125 vrouwen en hun vriendinnen en dochters waardeerden de zomerse show. “Wat een prettige activiteit, zomaar in het ziekenhuis, ik word er blij van, ondanks alles”, verzuchtte een van de bezoekers na afloop.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.