skeelerwedstrijd jeugd de doorloper

De jeugdleden van schaats- en skeelervereniging De Doorloper uit Ommen hebben de vierde wedstrijd om de Bruggeman hoveniers bokaal gereden. De hele dag waren er prima omstandigheden en er waren dan ook veel spannende wedstrijden. De trainingen hebben hun vruchten af geworden. Alle skeeleraars reden sneller dan ze dit seizoen hebben gedaan.

Bij de meisjes pupillen 3 reden Sigrid van Dijk en Cynthia Reedijk een tijd van 16,93 en 18,09 op de 100 meter en tijdens de twee ronden over de grote baan van 400 meter werd Sigrid twee keer achtste en Cynthia twee keer negende. Een goede prestatie in een sterk deelnemersveld.

Bij de jongens pupillen 3 reed Mitchell Koot 18,44 op de 100 meter en werd hij op de twee ronden twee keer vijfde. Stefan Westenbroek reed bij de jongens pupillen 2 een snelle 13,17 op de 100 meter en werd twee keer tweede op de drie grote ronden. Hiermee staat hij hoog in het algemeen klassement.

Vervolgens reden Maritha van Dijk en Cem Bouwman hun race bij de pupillen meisjes 1.

Maritha reed op de 100 meter 37,11 en Cem 36,78, de dames moesten twee keer vier volle ronden rijden. Maritha werd knap twee keer vierde en Cem eindigde twee keer als derde.

Daniël reed als jongens pupillen 1 op zijn 100 meter 37,69 en werd twee keer zevende op de vier ronden. Als kadet reed Suzan Grootens op de 100 meter 40,30. Suzan moest hierna maar liefst vijf grote ronden rijden, de eerste ronde werd ze vijfde en in de tweede rit werd ze heel knap na een spannende eindsprint vierde.

Als laatste Doorloper was kadet Frank Bolks aan de beurt. Frank reed de 100 meter in 36,96 en werd in een wel heel erg sterk deelnemersveld twee maal zesde op de vijf volle ronden.

De volgende en laatste wedstrijd om de Bruggeman hoveniers bokaal is 14 september. Dan wordt het algemeen klassement opgemaakt en dan blijkt of er Doorlopers op het podium eindigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.