Home / archiefcentraal / scootmobieltocht in dalfsen

scootmobieltocht in dalfsen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt woensdagmiddag 15 augustus van 13.30 tot 16.30 uur weer een Scootmobieltocht. De afstand van de tocht is ongeveer 25 kilometer en onderweg is er een koffiestop. Twee erkende verkeersregelaars gaan mee voor begeleiding.

Iedereen met een scootmobiel kan meedoen. Deelname is op eigen risico. Startplaats is de parkeerplaats bij het gemeentehuis Dalfsen. Aanmelden voor de tocht kan tot 13 augustus bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 0529 434570. Bij opgave moet je een telefoonnummer van een thuisblijver opgeven in geval van bijzonderheden onderweg. Meedoen kost 5 euro, dit is inclusief koffie/thee. De laatste tocht van dit seizoen is 19 september. Aanmelden hiervoor kan tot de maandag ervoor.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.