Home / archiefcentraal / persoonlijke records aan diggelen bij ag 85

persoonlijke records aan diggelen bij ag 85

Bij de Halve Marathon in Bovensmilde waren enkele lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 aanwezig. Bij de wedstrijd over 21,1 kilometer verbeterde Michiel Huzen zijn persoonlijk record met een minuut tot 1.25.11. Albert Mussche liep 1.31.59 en Ronnie Krul 1.48.46.

Bert de Boer liep een snelle tijd op de tien kilometer. Met een tijd van 35.04 minuten verpulverde hij zijn persoonlijk record met bijna één minuut, waarmee hij tevens derde werd bij de senioren. Roelof Schra liep 40.54 en Harm Dunnink verbeterde zijn persoonlijk record tot 44.53 minuten.

In Diever werd de Midzomeravondmarathon georganiseerd. Albert Mussche nam hierbij deel aan de wedstrijd over 20 kilometer. Hij liep hierbij een prima tijd van 1.23.43.

Bij de druk bezette Wiezoloop in Wierden verbeterde Bert de Boer zijn p.r. op de 10 kilometer verder tot 34.22 minuten. Erwin Akkerman liep 34.26 minuten en Henk Akkerman liep de vijf kilometer in 21.32 minuten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.