Home / archiefcentraal / passerende man steekt vrouw 19 in onderarm

passerende man steekt vrouw 19 in onderarm

Een 19-jarige vrouw uit Ommen is in de nacht van woensdag op donderdag even na 2.00 uur in haar onderarm gesneden door een passerende man. Dat gebeurde op de Varsenerdijk in Ommen.

De vrouw liep ter hoogte van de parkeerplaats naast het ‘Burgemeestertje’ toen ze vanuit de richting van de Markt een man aan zag komen rennen. Toen de man vlak bij haar was, pakte hij haar arm vast en sneed haar met een mes in haar onderarm. Vervolgens rende de man weg in de richting van de Vechtbrug. De vrouw liep hierdoor twee sneeën in haar arm op.

De man betrof een lange, blanke man van circa 1.90 m. Hij droeg een donkere broek en een donkere sweater met capuchon. Onder deze capuchon droeg hij een donker petje. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen van dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Dalfsen/Ommen via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.