orgelconcert in hervormde kerk ommen

In de Hervormde Kerk in Ommen wordt maandag 16 juli om 20.00 uur het spits afgebeten door Gerwin van der Plaats van de serie orgelconcerten. Van der Plaats heeft zijn opleiding gehad bij Jaap Zwart sr. en Herman van Vliet. Hij rondde zijn studie af aan het Tilburgs conservatorium.

Nu is hij vooral bekend als dirigent van het bekende Kamper Mannenkoor ‘D.E.V’ waar hij de door hem zeer bewonderde Klaas-Jan Mulder opvolgde. Hij neemt op het concert ook het Urker Mannen Kwartet mee. Daardoor heeft dit concert een wat andere invulling dan gewoonlijk in deze serie. Naast de orgelsoli kunt u luisteren naar wat de Urker Mannen u te bieden hebben.

Het zal je dus niet verbazen, dat het programma zeer toegankelijk voor het publiek is. Het programma vindt je op roelofelsinga.nl onder het item: Orgelconcerten. Kinderen hebben gratis entree, volwassenen 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.