Home / archiefcentraal / opening panelenroute in centrum van ommen

opening panelenroute in centrum van ommen

Onder het genot van een hapje en drankje, aangeboden door Kapsalon Creatief en Boerderijwinkel de Groene Marke, werden vrijdag 6 juli in Ommen de negen nieuwe panelen ‘In gebruik genomen’. De panelenroute, die sinds 2010 met veertien grote schilderijen de kale muren van het centrum van Ommen opfleurt, is een initiatief van de werkgroep Omm’zien kunst in samenwerking met de gemeente.

Om het bedrag dat gemoeid is met het vervaardigen en plaatsen van de panelen rond te krijgen heeft de werkgroep een aantal plaatselijke bedrijven benaderd die middels sponsoring de uitvoering van het project hebben mogelijk gemaakt. Met de wethouder van cultuur Dhr. Scheele, en een grote groep aanwezigen werden de nieuwe panelen een voor een bezocht waarbij de kunstenaars een toelichting gaven bij hun paneel.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.