ook duiven vechtvogels vertrekken uit duiven

Ook voor PV De Vechtvogels stond afgelopen zaterdag de eerste jonge duivenvlucht op het programma. Met een behoorlijke zuidwesten wind werden de postduiven om 08.00 uur gelost in Duiven voor een afstand van ongeveer 63 kilometer. Gerrit Kruitbosch was de grote winnaar met plaats 1 tot en met 5 en 21 van de 25 duiven in de prijzen. Gerrit Meijer klokte plaats 6 tot en met 8 en 10 en klokte totaal ook 40 van de 64 duiven in de prijzen. De derde liefhebber bij de eerste 10 waren Wim en Lisette Kramer met plaats 9 en ook 10 van de 18 duiven in de prijzen.

Volgende week zaterdag wordt er met de jonge duiven vanuit Ravenstein gevlogen en volgt voor de oude duiven opnieuw een wedvlucht vanuit Orleans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.