ommer stel volgend jaar weer vierdaagse

“Maandagochtend gingen we bepakt en bezakt naar Nijmegen. De weerberichten waren niet al te best, dus regenkleding en paraplu’s mee, en extra sokken en schoenen.” Wim en Ans sliepen in Beek-Ubbergen, 5,5 kilometer van Nijmegen. “We gingen op de fiets naar het startpunt en weer terug: een goede warming up en cooling down.”

Wim moest telkens om vijf uur opstaan, om om kwart over 6 kunnen starten. Ans startte om half 8, en kon dus wat later van huis. “Het eerste gedeelte liepen wij niet samen, maar dat was geen probleem. Er is genoeg ‘lawaai’ onderweg, wel gezellig. Bij de samenkomst van de dertig en veertig kilometer wachtten wij op elkaar. We hadden contact via de mobiele telefoon, dat ging prima.”

Wat het weer betreft: donderdag was de natste dag met veel stortbuien en harde wind. “Het was een heel gewapper van regencapes en paraplu’s die de wandelaars droegen: je moet overal de lol maar van inzien. Vrijdag, de dag van de intocht, was het heerlijk weer. Niet te warm, goed voor de lopers en de massa bezoekers die dit evenement altijd trekt.”

Het lopen is Wim en Ans goed bevallen: “Het was een fijne week, en we hebben direct bij de finish besloten om volgend jaar weer mee te lopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.