Home / archiefcentraal / nieuwleusen loopt uit voor feyenoord

nieuwleusen loopt uit voor feyenoord

De muren op zijn slaapkamer zijn rood wit, overal hangen sjaals, petten van zijn favoriete club uit Rotterdam. Natuurlijk is hij aanwezig als zijn club naar Nieuwleusen komt. Jammer dat de publiekslieveling van het vorige seizoen, John Guidetti, weer vertrokken is naar Engeland. Op sportpark Hulsterlanden worden ze onthaald als kampioenen, nog voordat de competitie begint.

Feyenoord speelt een oefenwedstrijd tegen een regioteam wat gecoacht wordt door de trainer van Go Ahead Kampen, Marcel van der Steege. In Nieuwleusen geen onbekende want 4 jaar geleden was hij de trainer van buurman SV Nieuwleusen. Maar van de Steege wordt niet gevraagd om handtekeningen, hij kan rustig rondlopen en genieten. Hoe anders is het bij de tegenstanders waar de jeugd zich na afloop stort op de Feyenoorders. Tientallen pupillen proberen handtekeningen te scoren, op een bal, t-shirt of gewoon een kladblokje. De echte Feyenoord fans hebben zelfs een handtekeningenboekje in de kleuren van hun favoriete club. International Ron Vlaar is zeker één van de populairste spelers van Feyenoord en de jeugd zoekt hem na afloop dan ook in grote getale op.

Geen minuut gespeeld maar misschien wel de meeste handtekening gezet. Op de vraag aan één van de handtekeningenjagers, wat de uitslag was, moest hij het antwoord schuldig blijven “Feyenoord heeft gewonnen maar met hoeveel weet ik niet” en weg loopt hij weer naar de volgende speler.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.