Home / archiefcentraal / mooi wark op boerendag bissingh

mooi wark op boerendag bissingh

Op De Boer Op van de Ommer Bissingh op woensdag 25 juli, georganiseerd door de LTO Noord, brengen de gezamenlijke horecabedrijven Flater, Clees en Olde Stadhuus een aansluitend avondprogramma op de Markt in Ommen met Mooi Wark.

Sinds de singles Idioot, Bokkie of een Geittie, In de Blote Kont en Achter de Tent, heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock ‘n rollband Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd, en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren platgespeeld.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok. De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Vanaf 20.00 speelt supportact DJ Eric, Mooi Wark van 22.00 tot 01.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.