Home / archiefcentraal / mevrouw van de burgh wint tv bij epommen

mevrouw van de burgh wint tv bij epommen

Het EK is weer voorbij, en dat betekent dat ook de prijzen van alle EK-acties worden uitgereikt. Zo ook bij EP, dat tijdens de periode van de Europese Kampioenschappen elke week drie televisies verlootte onder alle winkels. Klanten konden een puzzel inleveren met vragen over voetbal. Eén van de televisies is terechtgekomen bij EP:Ommen. De gelukkige winnaar is mevrouw Van de Burgh uit Ommen, zij won een Sony LED-televisie ter waarde van 2299 euro.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.