Home / archiefcentraal / man aangehouden voor lokaalvredebreuk

man aangehouden voor lokaalvredebreuk

Een 20-jarige inwoner van Balkbrug werd op zondagavond 22 juli aangehouden op de Wethouder Alferinkweg in Zwolle. De man had bij een evenement ter plekke een lokaalverbod opgelegd gekregen nadat hij was weggestuurd vanwege wildplassen. Toen hij korte tijd later toch het terrein weer probeerde op te komen werd hij aangehouden. De politiemensen die de man overbrachten naar het bureau, werden door hem uitgescholden. Ook daarvoor werd proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.