Home / archiefcentraal / man aangehouden na slaan portier

man aangehouden na slaan portier

Een 20-jarige man uit Coevorden is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 juli op de Jan Weitkamplaan aangehouden voor mishandeling. De man was samen met een groep vrienden een horecagelegenheid uitgezet. Zij bleven echter vervelend en weigerden te vertrekken.

Hierop schakelde het horecapersoneel de politie in. Maar ook na de komst van de politie weigerde de groep te vertrekken en beleven zij vervelend. Hierdoor ontstond er wat duw- en trekwerk waarbij de verdachte een personeelslid van de horecagelegenheid sloeg. Hierop werd hij aangehouden voor mishandeling en voor de nacht ingesloten.

Een 23-jarige man uit Coevorden die ook bij de groep hoorde en vervelend was kon geen ID-bewijs tonen. Hij is daarop meegenomen naar het bureau voor onderzoek naar zijn identiteit. Nadat deze was vastgesteld is hij heengezonden met een bekeuring voor het niet kunnen tonen van zijn ID-bewijs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.