line up explosion bekend

Explosion Festival beleeft dit jaar haar vierde editie. De Markt in Ommen wordt woensdag 8 augustus het terrein van een wervelend dancefeest. Van 19.00 tot 1.00 uur zorgt een verscheidenheid aan dj’s voor een grote variatie aan dancemuziek. “Vooral feestmuziek en Dubstep zullen een grotere rol gaan spelen”, aldus mede-organisator Hayo Braakman.

De line-up van Explosion is inmiddels bekend. Je vindt de line-up in de bijlage. Volgens de organisatie is er een breed aanbod aan dj’s vanuit de regio en ook daarbuiten. Het einde van de show staat in het teken van Glitter & Glamour en van ‘het dak eraf!’. Hayo gaat er van uit dat het wederom een succes wordt, “vorig jaar viel het weer erg tegen. Als dat dit jaar wel meezit wordt het een geweldig feest voor jong en oud. En vergeet niet, het festival is gratis toegankelijk!”.

8 Augustus staat in het teken van een Middeleeuwse beleving op het eerste Ommer Hanzefestival. Op deze Hanzedag vertoef je overdag als bezoeker in Middeleeuwse sferen met ridders, ijzersmeden en troubadours. ‘s Avonds gaat dit middeleeuwse thema over in een feest met ‘beestachtige’ beats. Vanaf 19.00 uur neemt Explosion Festival het stokje over als muzikale afsluiter van dit Ommer Hanzefestival.

Ook dit jaar staat het festival in de cultuur top20 evenementen van de Provincie Overijssel. Er wordt dit jaar dan ook weer gekozen voor kandidaten van Kunst & Cultuur Overijssel in de Overijsselse Talentenpool. Dit om vooral lokale DJ talenten een podium te bieden.

Op dit moment zijn de organisatoren druk bezig met alle voorbereidingen en die verlopen soepel. Het draaiboek, mede dankzij voorgaande succesvolle edities, ligt al klaar en het organisatieteam van Klaas Hurink, Tijmen Huiskes en Hayo Braakman is inmiddels uitgebreid met een eigen terrein manager. Ook zijn de Social Media en website nu in professionele handen. Deze krijgen binnenkort dan ook een behoorlijke update.

Voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger kun je kijken op www.explosionfestival.nl of direct mailen naar info@explosionfestival.nl. Naast Twitter en Hyves is Facebook de officiële fanpage van het gratis toegankelijke Dance Festival in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.