Home / archiefcentraal / leestips voor jeugd en jongeren bij de bieb

leestips voor jeugd en jongeren bij de bieb

Bibliotheek Hardenberg heeft de site op de themapagina jeugd een handige widget met actuele leestips voor kinderen, jeugd en jongeren. De leestips zijn ingedeeld op de leeftijdscategorieën 0-6, 6-12, 12+ en 15+.

Iedere woensdag zijn er nieuwe leestips afgebeeld. Van elke leestip zie je een afbeelding en een korte introductie. Vervolgens volgt er een hele lijst met leestips en de mogelijkheid om te reserveren als je op ‘meer details’ klikt. Je komt dan op www.leesplein.nl terecht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.