kompanen zet in op bescheiden groei

“We hebben heel bewust voor onze bedrijfsnaam gekozen. Kompanen betekent zoiets als maten of makkers. Dat is wat wij voor onze cliënten willen zijn. Bij ons moet je elk moment van de dag binnen kunnen lopen.” Dinand Martens en Herman Habers, de eigenaren van administratiekantoor Kompanen in Ommen hebben een duidelijke visie op hun bedrijf: “We streven er fanatiek naar om alle cliënten onze volledige aandacht te geven.”

En dat werkt, zo blijkt. Toen de twee in 2000 begonnen met Kompanen beschikten ze nog over één medewerker, inmiddels zijn dat er negen. Dinand en Herman willen hun gestage groei consolideren, maar daartoe bood het pand aan de Van Reeuwijkstraat 42 niet de gewenste mogelijkheden. Vandaar dat Kompanen de locatie eind vorig jaar flink heeft laten uitbreiden. Begin dit jaar volgde een grondige renovatie van het ‘oude’ deel. Dat (en het 12,5-jarig bestaan van het bedrijf) werd afgelopen donderdag gevierd tijdens een borrel voor relaties en klanten.

“Onze troef is de persoonlijke aandacht die we geven aan onze cliënten”, vertellen Dinand en Herman. “Het is niet ongebruikelijk dat de cliënten hier spontaan naar binnen lopen. Dan helpen we ze ook direct. Als je inzet op groei moet je dat op een gegeven moment loslaten en dat willen we niet, vandaar dat we onze ambities bescheiden houden.”

Doen wat je belooft, daar draait het volgens de twee om. “Alleen al met het gegeven dat je je afspraken nakomt, kun je je tegenwoordig onderscheiden. We zijn niet de goedkoopste, ook absoluut niet de duurste trouwens, maar onze intentie om te doen wat we beloven, spreekt veel mensen aan. Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens wat mis, we zijn tenslotte ook maar mensen, maar we durven absoluut te stellen we een betrouwbare partner zijn. Kompanen is een oud-Nederlands woord, sommigen vinden het misschien oubollig, maar het past bij ons, het dekt de lading volledig. We willen kompanen zijn naar elkaar toe, naar onze cliënten en naar ons personeel. Wij houden niet van al die Engelse kretologieën. Het klinkt allemaal prachtig, maar doe nou maar gewoon wat je zegt.”

Kompanen is te vinden aan de Van Reeuwijkstraat 42 in Ommen, tel: 0529-451154. Meer informatie op www.kompanen.nl.

Dienstverlening

Kompanen richt zich op administratieve en financiële dienstverlening aan het MKB, ZZP-ers, verenigingen, stichtingen en particulieren. Kompanen verzorgt desgewenst de gehele financiële administratie; de salarisadministratie; belastingaangiftes; jaarrekeningen, tussentijdse overzichten en prognoses; bedrijfseconomisch, fiscaal en financieel advies; subsidieaanvragen en begeleiding van startende ondernemers. Desgewenst schakelt Kompanen externe deskundigen in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.