Home / archiefcentraal / kleurrijk netwerken in groen vechtdal

kleurrijk netwerken in groen vechtdal

Wat heeft netwerken met graffiti te maken? Meer dan je denkt. TEAM-building van de bovenste plank. Tijdens het jaarlijkse uitstapje genoot een aantal netwerkende ondernemers van een heuse graffiti-workshop bij het centrum Isis Sofia in Dalfsen. In het Vechtdal is al bijna een jaar de netwerkorganisatie Business Development Network (BDN) actief.

De groene omgeving stimuleerde de ondernemers om creatief aan de slag te gaan en om de (netwerk)band te versterken. Hilariteit alom om elkaar te zien in oranje pakken. Na gedane arbeid lieten de netwerkers zich het buffet van ‘t Olde Stadhuus goed smaken. Ook een rondleiding door het prachtig stukje Vechtdal aan de Keizersteeg behoorde tot het verrassende netwerkprogramma.

Samen sterk!

“BDN brengt ondernemers bij elkaar. Ze bouwen een sterke onderlinge relatie op om op basis daarvan gestructureerd te netwerken. Zo wordt doelgericht samengewerkt aan het behalen van ieders gestelde ondernemersdoelen”, legt oprichter van BDN, Albert Monkel enthousiast uit. Tijdens BDN-bijeenkomsten zijn ondernemers informeel én zakelijk actief. Ze werken samen in een TEAM. De afkorting staat voor Together Each Achieves More: door samen te werken bereik je meer. Samen sterk, dus! Monkel vertelt: “Doordat iedere ondernemer zijn netwerk openstelt voor collega-bedrijven biedt dit kansen voor elkaar en kan de groep samen meer bereiken.”

Netwerken = net werken

Tijdens de twee wekelijkse ochtendbijeenkomsten – van 8.00 tot 9.30 uur – krijgen ondernemers begeleiding en advies om netwerken in te zetten als marketinginstrument. Dit alles gebeurt onder leiding van een netwerkexpert. “Door persoonlijke aandacht en terugkoppeling zorgen wij voor groei bij de ondernemer, de onderneming én de klantenkring. Naast de gebruikelijke ochtendbijeenkomsten geven wij ook zelf ontwikkelde trainingen aan onze leden om de kennis van netwerken en verkopen verder uit te breiden”, aldus Monkel.

Meer informatie

BDN is in verschillende plaatsen in Nederland actief en werkt met branchebescherming: vanuit iedere branche mag één bedrijf als lid aansluiten. BDN Vechtdal komt om de week op de dinsdagochtend bij elkaar in bistro ‘t Olde Stadhuus in Ommen. Kijk voor meer informatie op www.bd-netwerk.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.