kapsters het schaartje ommen on tour

De kapsters van het Schaartje uit Ommen, Mariska en Willeke, worden dit zomer speciaal door een goede klant ingevlogen naar Zuid-Frankrijk. Ze gaan de extension-behandeling van Great Lenghts dit keer op locatie doen.

In het weekend van 25, 26 en 27 augustus 2012 vliegen Mariska en Willeke naar Lyon, om vanaf daar verder te reizen naar Montclar-Sur-Gervanne. Daar heeft de klant een chalet ter beschikking gesteld voor het verblijf dat weekend. Met de exclusieve Extensions van Great Lengths verzorgt Het Schaartje bij de klant een glamour-look. De kapsalon is dan ook gesloten op zaterdag 25 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.