Home / archiefcentraal / juf tineke neemt afscheid van peuterleut

juf tineke neemt afscheid van peuterleut

Juf Tineke Kuijper heeft dinsdag afscheid genomen als leidster van peuterspeelzaal Peuterleut in Ommen. Ze is 26 jaar werkzaam geweest bij de peuterspeelzaal, eerst als leidster en daarna als hoofdleidster. In die jaren is er veel veranderd; het werk is professioneler geworden, er zijn veel cursussen gevolgd, er wordt nu samengewerkt met allerlei instanties (zoals Carinova), er zijn contacten met de basisscholen, de Voor- en Vroegschoolse Educatie heeft zijn intrede gedaan en er wordt nu gewerkt met de methode Uk & Puk.

Aangezien juf Tineke vorig jaar haar 25-jarig jubileum heeft gevierd, heeft ze aangegeven te kiezen voor een rustig vertrek. De peuters hebben gezorgd voor een goed gevulde map met mooi versierde tekeningen en persoonlijke woordjes van peuters en ouders. De peuterspeelzaal staat deze week in het teken van de Peuter-lympics en de peuters hebben zich vermaakt in de sporthal. Voor de ouders was er tijdens het laatste halfuur gelegenheid afscheid te nemen van Tineke.

De leidsters en vrijwilligsters hebben het laatste stukje van haar loopbaan meegelopen door samen met haar, onder de bezielende leiding van haar man, een wandeling te maken in het Junner Koeland. Daarna hebben de leidsters en vrijwilligsters afscheid van Tineke genomen tijdens een gezellig etentje.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.