Home / archiefcentraal / ivo opstelten krijgt de gouden gerbil

ivo opstelten krijgt de gouden gerbil

“Waar de VVD mee bezig is, is een ongekende kaalslag”, zegt Gerwin van der Sloot, die werkt in het AH-distributiecentrum in Zwolle. “Als het aan die partij ligt, bestaat er straks geen ontslagbescherming meer, moet je gaan betalen om op je werk te komen en moet je zelf geld meenemen naar de dokter. Dat brengt ons terug naar de tijd van het Wilde Westen, dan geldt alleen het recht van de sterkste. Dan wordt Nederland een land waar alleen woestijnratten kunnen overleven.”

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.