inschrijven fietsvierdaagse tot dinsdag

Voor het evenement komen ieder jaar fietsliefhebbers uit het hele land naar Oudleusen, om te genieten van het afwisselende Sallandse landschap. Starten kan elke dag vanaf 8.00 uur, afmelden is mogelijk tot 17.00 uur. De routes zijn volledig bepijld. Het evenement duurt vijf dagen, zodat de deelnemers zelf een rustdag kunnen inlassen.

De kosten bedragen 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij voorinschrijving zijn de kosten respectievelijk 8 en 5 euro.

Inschrijven is nog mogelijk tot 24 juli; een inschrijfformulier is te downloaden van de website van Mansier: www.mansier.nl. Wie meer informatie wil kan bellen met 0529-471456 of mailen naar zalencentrummansier@hetnet.nl. Een leuke herinnering is bij de prijs inbegrepen en deelnemers kunnen de hele week gebruik maken van een overdekte rijwielstalling.