hole in one voor herman scholten

Voor de Pitch and putters stond afgelopen weekend weer een wedstrijd op het programma.

Herman Scholten scoorde met een hole in one op hole drie een totaal van 57 slagen over de 18 holes. De overwinning ging naar Jos Harmsen die vier birdies wist te slaan kwam op parr uit (54 slagen). Een birdie betekent dat er maar twee slagen nodig waren voor de hole. Jan Hekman wist met drie birdies in 57 slagen ook rond te komen Hans Strijkveen had met één birdie ook 57 slagen nodig, Henri Duerink en Jan Willem van de Berg hadden 58 slagen nodig deze ronde en scoorden ook punten voor het tussen klassement.

Het tussenklassement strokeplay wordt aangevoerd door Han Strijkveen met 130 punten, Theo Otten staat op 125 en Herman Scholten staat hier één punt achter. Dan volgen Jan Hekman met 83 punten en Jos Harmsen met 79.

Voor het stableford klassement gingen de tien punten naar Jan Willem van de Berg die 37 stableford bij elkaar sloeg, Negen punten waren er in dit klassement voor Gerrit Dankelman (66), Henri Duerink (58) Jan Hekman (57) en Jos Harmsen (54) die met deze score 36 stableford bij elkaar sloegen. In dit tussen klassement gaat Mieke Bendijk op kop met 67 punten gevolgd met 66 punten door Gerrit Tempert die weer op drie punten gevolgd wordt door Jan Willem van de Berg. Gerrit Koggel en Henk Bendijk volgen deze weer op één punt.

Met nog tien wedstrijden voor de boeg zitten er in alle klassementen nog voldoende spanning,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.