Home / archiefcentraal / hole in one voor harry eshuis

hole in one voor harry eshuis

Ronde 16 op de Pitch & Putt baan in Lemele was van een hoog niveau. Theo Otten en Herman Scholten speelden beide 3 onder Parr, terwijl Harry Eshuis een hole-in-one sloeg.

Theo had maar liefst 8 birdies op de 18 holes, Herman speelde vier birdies beiden scoorden 51 slagen voor deze ronde. Jan Nekkers had ook vier birdies en ging rond op parr 54 slagen. Harry Eshuis sloeg een hole in one op hole zeven en had in totaal 56 slagen nodig,

Hans Strijkveen had 57 slagen nodig, Bert Duerink 58 en Erwin Scholten en Gerrit Tempert 59 slagen. Daarmee scoorden ze allemaal punten voor het tussenklassement strokeplay, waarin het erg spannend is. Theo Otten nam de leiding over en gaat nu op kop met 114 punten, gevolgd door Herman Scholten met 112. Achter hem zit Has Strijkveen met 111 punten. In het stableford klassement scoorde Bert Wolberts 41 punten, Herman Scholten 40 evenals Jan Nekkers en Gerrit Tempert en Gerard Schoot.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.