Home / archiefcentraal / historische kringen verrast met cda taart

historische kringen verrast met cda taart

“Historische verenigingen zijn uitermate belangrijk om de geschiedenis van de kernen in onze gemeente te behouden en door te geven aan de inwoners.” Dat zegt Arend Jan Schuurman, lid van de gemeenteraad namens het CDA.

“De Historische Vereniging houdt de geschiedenis van Nieuwleusen op een actieve en laagdrempelige manier levendig. Achter de schermen wordt daar heel veel werk voor verzet door ongeveer 70 vrijwilligers. Daarvoor hebben we enorm veel waardering.”

Vorige week maandag verrasten Arno van Dijk en Arend Jan Schuurman het bestuur tijdens hun vergadering met taart. Deze geste werd heel erg gewaardeerd door het bestuur.

Door de Historische Vereniging werd de wens uitgesproken om de collectie van de Nieuwleusense Union fietsenfabriek een goede toonbare plek te geven bij “De palthehof”. Deze wens werd onder de aandacht gebracht van de CDA’ers.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.