groene opvang houdt open dag

Kinderopvang Pinkeltje en BSO de Groene Helden houden vrijdag 13 juli van 14.00 tot 16.00 uur een open dag. Op deze manier kun je kennis maken met de groene opvang. Pinkeltje staat voor een gezonde en brede ontwikkeling in een groene omgeving.

De visie en werkwijze zijn gebaseerd op de volgende kernactiviteiten; het vele contact met de natuur, de dag doorlopende VVE structuur, muziekactiviteiten, het stimuleren van de zelfredzaamheid, de warme maaltijd en buiten slapen. Voor de BSO zijn er uitdagende speellocaties met grote bulten, zandheuvels, skelters en trampoline. Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen.

Kinderen die al naar Pinkeltje of de Groene Helden toe gaan zijn ook van harte welkom. Misschien willen hun opa en oma graag eens komen kijken? De open dag is op beide locaties; Hoofdweg 15 in Balkbrug en Zandspeur 91 in Nieuwleusen. Voor meer informatie kijk je op www.kinderopvangpinkeltje.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.