Home / archiefcentraal / getuigen gezocht van aanrijding hardenberg

getuigen gezocht van aanrijding hardenberg

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met doorrijding op de Saturnusstraat in Hardenberg. Een 36-jarige man uit Hardenberg had op dinsdagavond 17 juli zijn zwarte Volkswagen Golf geparkeerd enkele meters voorbij de bocht aan de Saturnusstraat, met de voorkant in de richting van de Venuslaan.

Toen hij donderochtend 19 juli bij de auto terugkwam, bleek hij aan de linkerzijde van de auto schade te hebben. Waarschijnlijk is een ander voertuig langs de zwarte Golf gereden en heeft deze geschampt. De politie komt graag in contact met deze automobilist of met getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Hardenberg via 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.