eerste ipad reggefiber voor van der veen

Mensen in de woonkern van Ommen kunnen kiezen voor een abonnement bij een provider die haar diensten levert op het glasvezel netwerk van Reggefiber en wanneer men deze keuze maakt in de Reggefiber winkel aan het Kerkplein 6 krijgt men een tuinprikker. Wanneer men de tuinprikker zichtbaar in de tuin plaats maakt men niet alleen kans op een iPad, maar worden ook de verkopers van de desbetreffende providers weggehouden.

Na een ritje door de straten van Ommen kwam het Reggefiberteam uit bij een woning waar de tuinprikker zichtbaar bij de voordeur staat. De deur werd open gedaan door mevrouw Van der Veen en zij is daardoor de gelukkige winnaar van de iPad. Op de vraag waarom mevrouw glasvezel heeft genomen gaf aan: “Het prijsverschil is nihil vergeleken met de kosten die ik nu maak, het wordt er alleen maar beter op. Tja… en waarom nog wachten met aanmelden, Ommen heeft nu de kans.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.