duif van gerrit kruitbosch eerste in rayon 8

Nadat zaterdag 14 juli de vluchten met de jonge duiven waren afgelast in verband met de slechte weersomstandigheden, kon er afgelopen zaterdag 21 juli gelukkig weer gevlogen worden.

Om 9.45 uur werden de 351 jonge duiven van tien liefhebbers van Postduivenvereniging De Vechtvogels (totale lossing ruim 11.500 duiven) gelost in het Brabantse Boxtel over een afstand van 120 kilometer.

Gerrit Kruitbosch klokte om 11.17 uur de eerste duif en was daarmee zelfs eerste in rayon 8 (Dalfsen, Staphorst, Nieuwleusen, Meppel en Havelte) en 39e van de totale lossing. Gerrit Meijer plaats 2 tot en met 6 en 8 tot en met 10, combinatie Keizer plaats 7, combinatie Kramer plaats 23, combinatie Koggel plaats 24, Jan & Marc Pannen plaats 35, Herman Strikkers plaats 39, Nico Klumper plaats 48, Luc Klumper plaats 56 en Marc Geissler plaats 76.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.