Home / archiefcentraal / drie mannen stelen flessen drank

drie mannen stelen flessen drank

Op een parkeerplaats aan de Zuidwolderstraat in Dedemsvaart werden woensdagmorgen 11 juli drie mannen aangehouden voor diefstal in vereniging. Het betrof een 35- en 53-jarige man uit Emmen en een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Twee van de mannen hadden even daarvoor twee flessen drank gestolen uit een winkel aan de Markt. Daarbij leidde één van beide de aandacht van de medewerker af en de andere ging er met de flessen drank vandoor. De medewerker had echter al een vermoeden en toen de twee mannen de winkel hadden verlaten, en hij zag dat er flessen misten, heeft hij de mannen gevolgd. Hij zag ze in een auto stappen waarop hij de politie belde.

De politie trof de auto met daarin drie mannen aan op een parkeerplaats aan de Zuidwolderstraat. De 35-jarige man bekende direct de diefstal te hebben gepleegd en werd aangehouden. Nadat de politie het verhaal van de winkelmedewerker had gehoord en nadat bij controle van de auto waarin de mannen reden nog meer flessen drank werden aangetroffen, werd besloten de andere twee mannen ook aan te houden. De andere flessen drank bleken dezelfde ochtend te zijn weggenomen uit een winkel aan de Julianastraat. Alle drie de mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.