Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom zomeractiviteit

de 10 verschillen rondom zomeractiviteit

‘De vakanties breken in volle omvang los. We zijn in eigen omgeving weer aangeland in de periode van braderieën, kermissen en allerhande optredens. De komende periode ontvangt u van mij zoals elk jaar een serie beeldpuzzels met genoemde onderwerpen en overeenkomstige. Zomer en vakantie staan centraal.’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.