dalfser jeugd wint jeugdviskamp in dalfsen

Op de Bellingeweer in Dalfsen werd afgelopen weekend het tweejaarlijkse jeugdviskamp van Hengelsportvereniging De Brasem en ASV Bevergern uit Hörstel gehouden.

Burgemeester Han Noten gaf zaterdagmorgen om 10.30 uur het startschot voor het jeugdkamp waarna de 22 vissers snel de hengels en waterkant opzochten. Het weer bleef gelukkig redelijk gunstig doordat de buien met name ten noorden en zuiden van Dalfsen langs trokken. De hele zaterdag werd er gevist met tussendoor tijd voor een broodje en barbecue. Een aantal jeugdige vissers viste zelfs de hele nacht door.

Zondagmorgen werd er een wedstrijd gevist. Het Nederland-Duitsland-gevoel kwam helemaal los. Na de viswedstrijd stond er nog een heerlijk lunch op het programma en tegen 15.00 uur werden de Duitse gasten uitgezwaaid. Tijdens de wedstrijd wist de Dalfser jeugd in totaal 675 cm aan vis te vangen, de jeugd uit Hörstel moest het doen met 325 cm aan vis. Hierdoor is de wisselbeker de komende twee jaar weer een Dalfser bezit.

Bij de individuele strijd gingen verrast genoeg twee jonge dames aan de haal met de eerste en tweede prijs. De eerste prijs werd gewonnen door Yaël Hilgenkamp (HSV de Brasem) met 212 centimeter, de tweede prijs door Joyce Lubbers (HSV de Brasem) met 180 centimeter en de derde prijs door Tim (ASV Bevergern) met 115 centimeter.

Het bestuur van de vereniging kijkt terug op een bijzonder geslaagd jeugdkamp en bedankt alle kinderen (en ouders) voor de deelname en natuurlijk alle vrijwilligers voor de hulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.