Home / archiefcentraal / dalfsenaar beroofd in zwolle

dalfsenaar beroofd in zwolle

Een 17-jarige inwoner van Dalfsen werd op zondagavond 22 juli beroofd op het Bachplein in Zwolle. De jongen werd enige tijd daarvoor (rond 19.30 uur) door een onbekende man aangesproken op de Van Karnebeekstraat. Deze bedreigde de Dalfsenaar en eiste dat deze hem naar Holtenbroek zou brengen met zijn scooter.

Op het Bachplein aangekomen moest de jongen zijn geld afgeven. Hierop ging de onbekende man er vandoor. Het gaat om een blanke man van 25 of 30 jaar met donker haar en een normaal postuur. De man is ongeveer 1.80 meter lang, droeg een zwarte lederen jas, een rode joggingbroek van het merk Adidas met zwarte strepen en een grijs/groene pet. De man was gewond aan zijn linker onderbeen. Hier had de man verband omheen zitten. Mensen die iets van de beroving hebben gezien of de man menen te (her)kennen aan de hand van het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.