dalfsen deed weer even normaal

Vanuit alle windstreken van ons land komen ze voor Bennie Jolink en zijn band. Al meer dan 25 jaar komen ze graag naar Dalfsen waar de sfeer altijd goed is, al werd er zaterdagavond nog wel even teruggedacht aan twee jaar geleden, toen het concert abrupt werd afgebroken vanwege een hoosbui met het nodige onweer. De weersvoorspelling was ook nu niet al te goed, maar zoals zo vaak viel het achteraf best mee.

Met Erwin Nijhof op de platte wagen en Sloe Gin als opwarmer was het rond 10 uur de beurt aan Normaal. Als eerste trad de Achterhoekse band op in de “oerformatie” van 37 jaar gelden. Frederik Puntdroad, Wimken van Diene, Brekken Jan Schampschot en Buuzen Beernd knalden er vanaf het begin flink op los. Nummers als: Daldeejen, Alie, Ojadasawa en Ik bin moar een eenvoudige boerenlul werden volop meegebruld.

Na de pauze was het de beurt aan het Normaal van nu. Oudgedienden Bennie Jolink en Wimke van Dienewerden aangevuld met Fokke de Jong, Jan Willem Tolkamp, Roel Spanjers, Jan de Ligt nog twee blazers. Oudere nummers werden hierbij afgewisseld met enkele nummers die op de nieuw uit te brengen CD zullen komen, zoals: Mien Missie, Ik goa lopen en het door Fokke de Jong gezongen “De kop d’r veur”. Ook Tolkamp mocht zijn Sabine bezingen en Wimke vertolkte als vanouds het door de anhangers omarmde nummer “Noar ‘t café”. Met “Oerend Hard” werd er weer een avond “Normaal in Dalfsen” afgesloten en ook dit jaar werd “vrouw Haverkamp” niet meer bezongen. Hoe zla het toch met deze mysterieuze vrouw zijn.

Moe, bezweet en vaak met een nieuw T-shirt zochten de bezoekers de tractoren, fietsen of taxi weer op in de wetenschap weer een avondje normaal gedaan te hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.