cheque voor zorgboerderij de meulenhorst

Roos ter Beek, bestuurslid van de Baron Mulertstichting, overhandigde afgelopen weekend een cheque ter waarde van 950 euro aan Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Meulenhorst in Ommen. Deze stichting heeft als doel geld in te zamelen om extra activiteiten te ondernemen, opleidingen te financieren voor zowel cliënten als vrijwilligers en materieel aan te schaffen.

Zorgboerderij de Meulenhorst, die inmiddels bijna vijf jaar bestaat, zorgt vijf dagen per week voor opvang van cliënten. Volwassenen met psychische en/of verstandelijke beperkingen kunnen er terecht voor een zinvolle dagbesteding. Zij helpen in de moestuin, houden het erf netjes en verzorgen de dieren. Daarnaast worden er werkzaamheden verricht op het terrein van Natuurmonumenten, zoals heide van opslag ontdoen.

Hubert te Woerd, bestuurslid van de Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Meulenhorst, las in de krant, dat er een beroep op de Baron Mulertstichting gedaan kon worden als het gaat om financiële steun op het gebied van zorg en welzijn. Deze stichting diende een aanvraag in bij de andere stichting en die werd gehonoreerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.