Home / archiefcentraal / bissinghdag ook glasvezeldag bij ep ommen

bissinghdag ook glasvezeldag bij ep ommen

Tijdens de Bissinghdag op 25 juli zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur in Ommen medewerkers van Concepts aanwezig bij EP: Ommen. Heb je vragen over glasvezel bij jou thuis? Wil je weten welk abonnement het beste bij jou past? Of hoe je jouw thuisapparatuur aansluit op glasvezel? Kom 25 juli dan gerust even langs voor informatie bij EP: Ommen.

Als dertig procent van de inwoners in Ommen kiest voor glasvezel dan krijg je straks razendsnel internet (tot wel 500 Mbps), haarscherpe interactieve televisie en super voordelig bellen. Een hogere bandbreedte internet is in de toekomst belangrijk om gebruik te kunnen maken van mogelijkheden als zorg op afstand en beeldbellen. Maar ook nu al heel handig bij het gebruik van gelijktijdig internet in huis of om tv te kijken op je tablet. Via glasvezel gaat het uploaden en downloaden bovendien altijd net zo snel.

Sluit je op 25 juli een glasvezelabonnement af bij EP: Ommen dan wordt jouw inschrijving direct beloond met een fraaie USB stick (8Gb) in de vorm van een sleutel.

EP: Ommen is gevestigd aan de Gasthuisstraat 52 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.