bijzondere bouwvakborrel bij exel

De jaarlijkse bouwvakborrel van de medewerkers van Exel Lemele Bouwgroep heeft dit jaar, ondanks de zware crisis in de bouw, toch een feestelijk tintje gekregen. Maar liefst vier collega’s waren de afgelopen periode 40 jaar in dienst van het bouwbedrijf.

De broers Gerard en Freek van de Hoek, woonachtig in respectievelijk Ommen en Lemele en beide werkzaam als timmerman, Wim Kroes, afkomstig uit Lemelerveld en werkzaam als projectleider en Gerard van Beesten, eveneens afkomstig uit Lemelerveld en actief als timmerman, hebben na 40 jaar een hele staat van dienst binnen het bedrijf opgebouwd. Als blijk van waardering werden dan ook door de directie en de personeelsvereniging in het zonnetje gezet.

Exel is bijzonder gelukkig met de kennis en ervaring van deze jubilarissen: een bouwbedrijf staat of valt met de kennis en inzet van haar medewerkers. Aan inzet, vakkennis en collegialiteit heeft het deze heren nooit ontbroken, zij hebben zich altijd volledig ingezet voor het bedrijf, en Exel is hen hier dan ook zeer erkentelijk voor. Wanneer je 40 jaar met elkaar volgemaakt hebt, in goede en in minder goede tijden, kun je rustig spreken van een bijzonder prettige samenwerking. Alle vier zijn ze uniek in de uitvoering van hun beroep en in hun karakters maar ze delen toch één belangrijk aspect in het leven: trots op hun werk in de bouw. Trots die tegenwoordig nog wel te vinden is maar niet meer zo vanzelfsprekend is als 40 jaar geleden.

Voor Gerard van de Hoek was nu ook het moment aangebroken om vervroegd uit te treden. Ook van collega Gerrit Schutte uit Lemelerveld, met een dienstverband van 26 jaar als metselaar, werd afscheid genomen.

Op de bouwplaats was er die dag gebak in de bouwkeet tijdens de laatste schaft en ’s middags kregen alle collega’s en oud-collega’s de gelegenheid hen, en de jubilarissen, de hand te schudden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.