Home / archiefcentraal / betaling van gemeente ommen kan even duren

betaling van gemeente ommen kan even duren

Mensen die een betaling van de gemeente Ommen verwachten moeten hoogstwaarschijnlijk even geduld hebben en een paar dagen langer wachten op hun geld. Na de ambtelijke fusie met Hardenberg en de daarmee gepaard gaande veranderingen, werkt het systeem voor het scannen van facturen nog niet optimaal.

“Daardoor kan het zijn dat mensen iets langer op hun betaling moeten wachten dan normaal,” laat communicatiemedewerker Jeroen Engelsman weten. “Maar er wordt aan gewerkt en de rekeningen worden gewoon betaald.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.