Home / archiefcentraal / bestuur tevreden over eerste bissinghwoensdag

bestuur tevreden over eerste bissinghwoensdag

Jorieke Sterken mag zich een jaar lang The Voice Of Ommen noemen. Zij won tijdens de eerste Bissinghwoensdag deze talentenwedstrijd op het Kerkplein in Ommen. Na twee voorrondes namen woensdag tien kandidaten het tegen elkaar op op het podium op het Kerkplein. Toeschouwers mochten meestemmen door een sms met de naam van hun favoriete ‘ster’ te sturen. Tweede en derde werden respectievelijk Yvette Herbrink en Jannick Hekman. Jorieke kreeg, naast de eeuwige roem, een reisje aangeboden, mag een nummer opnemen en mocht even met een echte ster, Erwin Nyhoff, op het podium staan.

Terwijl op het Kerkplein alles om zang en optreden draaide, was de Markt gevuld met sport. Ook hier stond een bekende naam. De demonstratie van Jeffrey Wammes trok veel kijkers en met name de jonge turnsters en turners gingen uit hun dak dat hun idool naar Ommen kwam. Natuurlijk was op de Markt, naast vele andere sporten, ook weer het bekende beachvolleybal. De hoogste eer bij de dames was voor de Zusjes Blond (Denise en Chanel Baas), bij de heren voor KWW (Martijn Mellema en Erik Veurink) en bij de mix voor de Tiptoppers (de familie Tip).

Het Bissinghbestuur kijkt tevreden terug op deze eerste Bissinghwoensdag. Deze dag trok weer veel belangstellenden naar Ommen en het weer bleef overdag goed. Ook de combinatie van sport op de Markt en een zangwedstrijd op het Kerkplein bleek een prima keuze. Het gehele centrum was goed gevuld met activiteiten en er was voor elk wat wils.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.