asc gym en dance heeft nieuwe sponsor

ASC Gym en Dance sloot vorig weekend het turn- en dansseizoen af met een dansavond en een clubkampioenschap van de afdeling Gym. Hier werd onder grote belangstelling van het publiek een nieuwe sponsor gepresenteerd. Bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen verbindt zich de komende jaren aan ASC Gym en Dance.

Op vrijdagavond nam Wilfred van Pijkeren, mede-eigenaar van het bouwbedrijf, bloemen en een luid applaus in ontvangst. Ook werden nieuwe t-shirts onthuld. Op de ene mouw staat hoofdsponsor Bouwbedrijf van Pijkeren. Op de andere mouw shirtsponsor en leverancier van de shirts; Printhuus Dalfsen. Wilko Jan Niejenhuis van Printhuus en Wilfred van Pijkeren kregen beide een shirt aangeboden en werden door bestuur en publiek gewaardeerd voor hun steun aan Gym- en dansvereniging ASC.

Vrijdagavond hebben alle leden van de afdeling Dance aan familie en vrienden hun kunsten op dansgebied getoond. Het dansprogramma werd aangevuld door een demonstratie van de springgroep uit de afdeling Gym. Deze afdeling hield zaterdag 30 juni clubkampioenschappen. Er werd door turners en turnsters uit de selecties, recreanten en g-gym groepen gestreden op 4 turntoestellen.

Tijdens het tellen van de gejureerde punten werd het publiek getrakteerd op demonstraties. De ouder en kindgym, de kleuters, de acrogym en de Nederlands kampioenen herenturnen lieten de tribunes in de Trefkoele schudden. Het jeugdbestuur organiseerde een verloting en een sponsorloop waardoor de temperatuur tot een hoogtepunt steeg.

Tot slot regende het medailles tijdens de prijsuitreiking. Chris de Jong is clubkampioen geworden en ontving een beker en de wisselbeker waarin zijn naam gegraveerd wordt bij de verenigingsdag 2012. ASC Gym en Dance kijkt terug op een geslaagd seizoen, volop in beweging. Informatie over de verkoop van de shirts en het nieuwe rooster 2012-2013 zijn tijdens de zomerstop te volgen op www.ascgymendance.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.