afscheidsconcert van jan schoonhoven

Jan Schoonhoven, dirigent van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen, gaf zaterdagavond 7 juli zijn afscheidsconcert. Na zestien jaar stopt hij als muzikaal leider van het A-orkest van SDG. Vele successen werden behaald onder zijn leiding. Ook zijn inspiratie en creativiteit zorgden ervoor dat de Ommer Music Happening inmiddels niet meer weg te denken is uit de Ommer samenleving.

Tijdens het afscheidsconcert in de Gereformeerde Kerk waren er lovende woorden voor Jan en zijn gezin. Als blijk van waardering werd een fotolijst overhandigd met daarop Jan Schoonhoven als dirigent en werd een beeldje van brons aangeboden. Jan Schoonhoven blijft nog wel verbonden aan SDG, hij zal het B- en C-orkest blijven dirigeren.

Zie voor meer info de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.