Home / archiefcentraal / afscheidsconcert van jan schoonhoven

afscheidsconcert van jan schoonhoven

Jan Schoonhoven, dirigent van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen, gaf zaterdagavond 7 juli zijn afscheidsconcert. Na zestien jaar stopt hij als muzikaal leider van het A-orkest van SDG. Vele successen werden behaald onder zijn leiding. Ook zijn inspiratie en creativiteit zorgden ervoor dat de Ommer Music Happening inmiddels niet meer weg te denken is uit de Ommer samenleving.

Tijdens het afscheidsconcert in de Gereformeerde Kerk waren er lovende woorden voor Jan en zijn gezin. Als blijk van waardering werd een fotolijst overhandigd met daarop Jan Schoonhoven als dirigent en werd een beeldje van brons aangeboden. Jan Schoonhoven blijft nog wel verbonden aan SDG, hij zal het B- en C-orkest blijven dirigeren.

Zie voor meer info de website.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.